My Diary

Az élet padlóra küldhet, de rajtad kívül más nem döntheti el, hogy felállsz-e.

Héy-Ho!

Gondolkoztatok már azon, h ha más életetek lenne, akkor az mennyivel rosszabb vagy jobb lenne? Hát igen. Sokszor át gondoltam ezt a kérdést, de nap mint nap szembe találom magam szörnyűségekkel és rájövök, h én szerencsés vagyok, h ezt az életet kaptam. Lehet, h elváltak a szüleim, de akármilyen brutálisan hangzik örülök neki. Örülök, mert tudom, h, ha együtt élnénk, akkor mindegyikünknek rosszabb lenne. Nah mind1 hagyjuk is az ilyen depressziós témákat.

Tegnap fél 5kor elaludtam és fél kilenckor felkeltem és utána csak éjfélkor aludtam el és nem voltam fáradt egyik órán se:D:D ami nálam kész csoda. Kaptunk egy helyetesítő tesi tanárt, aki rémes. NAGYON gonosz nő és mindannyian félünk tőle.

Beszéltem egyik oszttársammal, aki tud szintetizátoron játszani és megkértem, h ha tud akkor játszon velem, amíg én éneklek. Hát remélem összejön a dolgo, mert nagyon jól hangzana. Kedden nem volt egyik tánctanárom se, úgy, h az egyik lány tartotta nekünk az órát. Nem volt rossz, mert új táncstílust tanultunk(ami nem nekem lett kitalálva:D-.-).

Írtunk ma egy fizika dogát, ami szó-szó. Mondjuk nem tanultám rá semmit, de mivel a fizikával úgyse fogok semmit kezdeni, ezért nem nagyon érdekel. Ma is megyek táncra és remélem, h már a verseny táncot fogjuk folytatni.

Megvettem életem első sjaát pipáját és beleszerettem. Egy isi-pici pipa és nagyon aranyos és a neve : J.D. (igen... a dokik szereplójéről neveztem el és azért mert amikor megláttam akkor rögtön ő jutott az eszembe). Bnőmnek mondtam, h az első használatkor kettesben leszünk J.D.-vel, mert ez egy nagyon intim dolog a kettőnk kapcsolatába, de holnap bnőmmel is kipróbálom:D Nagyon adja.

U.I.: Becséljétek meg amit kaptatok, mert gondoljatok azokra az emberekre, akik fele annyit se kapnak, mint ti ;)

"Amikor már azt hiszed, hogy feljutottál a csúcsra, és hátradőlve büszkén tekintenél jól elvégzett munkádra, akkor az élet mindig újabb kihívásokkal rukkol elő. Gyakran ezeket csak púpnak érezzük a hátunkon, máskor meg érdemesnek tűnik belevágni. Így megy ez. A kihívások elől nem szabad megfutamodni, a problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket."

Mai dalom: Shontelle- Impossible




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 11
Heti: 12
Havi: 12
Össz.: 8 246

Látogatottság növelés
Oldal: 2011.02.03. CSütörtök
My Diary - © 2008 - 2024 - tiaaaa.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »