My Diary

Az élet padlóra küldhet, de rajtad kívül más nem döntheti el, hogy felállsz-e.

Üdv gyermekeim!

Voltatok már úgy, hogy betelt a pohát és már nem érdekelt senki és semmi? Na én most pont ilyen állapotba vagyok. Tegnap telt be nálam a pohár. Tetszik egy srác és pénteken tök jól elbeszélgettünk aztán tegnap írtam neki levelet faceen a telómról, hogy szia mizu? nagy mosolygós fejjel meg minden, mert unatkoztam és akartam vkivel beszélgetni erre meg visszakapok egy ilyen választ, h szia semmi. Szerintetek? És én csak tök barátilag írtam neki egy levelet, mert akartam valakivel beszélgetni erre ezt kapom. Hát mit ne mondjak rohadt szarul esett. És ez volt az utolsó csepp nekem már elegem van, hogy megtetszik egy srác úgy, hogy végre túl tudnék lépni az előző szerelmemen erre ezt kapom. Nam hibáztatom, ha nem tetszem neki, mert nem kénszeríthetek senkire semmi de ezért mégis jól esett volna, ha legalább megkérdezi, h velem mi van. Nem két oldalas levél meg semmi, csak annyi kellet volna, hogy és veled mi van? Ez már engem boldoggá tudott volna tenni.  Na mindegy megpróbálom magam túltenni magam rajta és úgy tenni mintha semmi bajom nem lenne(mindig ezt csinálom, nem szeretem kimutatni, ha rossz kedvem van. Csendben szenvedő típus vagyok, kivéve részegen-.-)

Új hír: Pénteken este 11-től táncfellépés. Szerintetek mit éreztem amikor megtudtam? Elég vicces lesz tekintve, hogy én akkor már nem leszek beszémírtható állapotba, de azért elmegyek:D

Ma írtunk kémiából és annyira szarul sikerült, hogy egy kérdést le se írtam, mert nem fogtam felXD A töri nagy dogám karó lett, amire megint egy csomót tanultam. Már két éve elterveztem, hogy nem fogok rá semmit tanulni, de a lekiismeretem sosem hagyja. Péntekre társ.ismeretre be kell adni egy dogát, ami szólhat a szexről, a dogokról, az alkoholról, szülő gyermek kapcsolatról. Még azt is meg kell írnom. Fasza lesz.

Köszönöm, hogy ma is meghallgatátok tini problémáimat. Pusziullak titeket

U.I.: Ne rágódjatok a dolgokn annyit, mint én, mert tönkretesz, Hidd el tapasztala;) Éljétek úgy az életeteket, ahogy én már nem tudom, mert túl sok időt vesztegettem el. ( hülyén hangzik, hogy 16 évesen ezt mondom, de ez így van)

Van első, felejthetetlen szerelem! Amit az ember nem tud kitörölni szívéből, emlékezetéből, évek múlásával sem. Évtizedek után is egy szép, felejthetetlen, kellemes dolog. Egy felejthetetlen, gyötrelmes, megkínzó és mégis oly jó, oly kedves, oly gyönyörű! Ám az Élet mindenhez hozzápiszkál! Szép kapcsolatokat zúz széjjel, párokat szakít szét, szíveket tesz tönkre.

Mai dalom: Chritina Grimmie- Just a dream




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 11
Heti: 24
Havi: 24
Össz.: 8 258

Látogatottság növelés
Oldal: 2011.02.16. Szerda
My Diary - © 2008 - 2024 - tiaaaa.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »