My Diary

Az élet padlóra küldhet, de rajtad kívül más nem döntheti el, hogy felállsz-e.

Aloha emberek!

Tudom, hogy az utóbbi napokban nem adtam magamról életjelet, de sokat kellett tanulnom. Töri nagy dogát ma írtuk meg, amit sikeresen elcssztem megint. Nekem egyszerűen nem megy ez a tantárgy. Még szerencse, hogy a töri nem kell a tovább tanulásomhoz.

Múlt hétvégén volt a táncsulimnak egy farsangszerűség. Ami egész jó volt bár én nem vagyok ez a discoba járós típus. Jobb szeretek a baráokkal lenni. Mert ilyen kocsmákba halljuk egymást és tudunk beszélgetni.

Holnap nem megyek suliba, mert fellépésem lesz az egyik helyi gimiben. Oda jár egy srác, aki tetszik nekem. ÉS van egy közös gyerekünk. Amúgy nincs csak ezzel szoktunk szórakozni, hogy kinél van a gyerek, melyikünk a felelőtlenebb szülő meg stb. És ezeken jókat szoktunk röhögni.

Ma kiosztották a fizika dogámat ami 4-es lett. Régebben írtunk fizikából és két bnőm egymás mellett ült és egyforma csoportot írt, amikor kiosztották akkor rá volt írva, hogy lásd(és oda volt írva a másik neve). Föciből is szoktunk puskázni. A tanár mindig kiad egy jegyzetet, amit ő írt és egyszer egyik bnőmnek rá volt írva, j mintha a saját szavaimat olvasnám. XDXD nagy poén volt.

Hétvégén megyek osztársaimmal inni és Ő is ott lesz és kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami vagy úgy teszünk, mintha az a beszélgetés meg se történt volna. Na mindegy ez még a jövő zenéje:D

U.I.: Ha tetszik neked egy srác, akkor mondd meg neki. Veszteni nem veszthetsz. Csak nyersz rajta, mert legrosszabb esetbe azt mondja, hogy ő csak barátként tekint rád

Az élet olyan vicces, nem? Amikor azt hinné az ember, hogy már mindent kigondolt, amikor végre elkezd tervezni valamit, lelkesedik érte, úgy érzi, végre tudja, merre kell mennie, az ösvények megváltoznak, a jelek kicserélődnek, a szél másfelé fúj, északból dél lesz, keletből nyugat, és eltévedünk. Olyan könnyű szem elől téveszteni az utat, elveszíteni a helyes irányt.

Ma dalom: Rihanna- Love the way a lie Part2




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 11
Heti: 19
Havi: 19
Össz.: 8 253

Látogatottság növelés
Oldal: 2011.02.09. Szerda
My Diary - © 2008 - 2024 - tiaaaa.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »