My Diary

Az élet padlóra küldhet, de rajtad kívül más nem döntheti el, hogy felállsz-e.

Élló angyalkáim!

Újabb nap, újabb történések, újabb, érzések, újabb boldog percek és újabb csalódások. Ebben az egy mondtban tudnám összefoglalni a mai napot. Újabb nap: újabb kezdet újabb remények, hát reménykedtem, h ma kapok jó jegyeket. Kaptam egy 3-mas kémiából és 5-öst angolból, ami jó:D újabb érzések: kedztek kiábrándulni belőle. vagyis nem, ez nem jó szó. Inkább kezdem elfogadni, h köztünk nem lehet semmi. Újabb boldog percek: minden nap van hiszen együtt lehet a barátaimmal és jókat nevetünk. Újabb csalódások: csalódtam az egyik legjobb barátomba. Mostanába nagyon elvitte magát és mindenkit ok nélkül sérteget. Egyik bnőm elkezdett sírni, mert ő is nagyon jóba volt/van azzal a sráccal, akiről éppen szó van. Hihetetlen, h mennyire megváltozott. Régen nem volt ilyen. Mert egy bizonyos határig vicces néhány oltogatás, de néha már sok. Én is már sírtam suliba, mert annyira elgem volt, h nem bírnak békén hagyni.

Lassan fakultációt kell választani. Az egyik biztos, h a matek mivel pénzüghyi szakra szertnék menni az egyetemen. Viszont a másik fogalmam sincs. Angol vagy infó csak hát fogalmam sincs. Na mind1 még van egy kis időm, majd még eldöntöm.

U.I.: Az emberek változnak és sosem tudhtaod, h jó vagy rossz irányba. Néha legjob barátaid fordulnak ellened, ami a legrosszabb dolog. De néha magunkba kell nézni és lehet, hogy azt veszed észre, h nem is ő fordult ellened, hanem te ő ellene.

"Az életben nincs igazi kárpótlás, öregem. Ha neked egyvalaki kell, száz másikat megkaphatsz, a száz se teszi ki azt az egyet."

Mai dalom: Fluor- Mizu




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 11
Heti: 21
Havi: 21
Össz.: 8 255

Látogatottság növelés
Oldal: 2011.02.02. Szerda
My Diary - © 2008 - 2024 - tiaaaa.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »