My Diary

Az élet padlóra küldhet, de rajtad kívül más nem döntheti el, hogy felállsz-e.

Sziasztok!

Egyik legjobb barátomnak köszönhetően a fejembe vettem, hogy elkezdem a saját blogomat. Vannak olyan gondolatok és érzések, amit nem hiszem, hogy ti szívesen felvállanátok. Egy olyan hiba, amit a múltban követettek el, de ma is az életetek része. Nem szívesen vallom be a hibáimat, bár sokszor rákényszerülök. Mivel úgy gondoltam, hogy mindennap megosztok egy-egy részt az életemből, ezért szükség lesz néhány háttér információra, hátha valaki el fogja olvasni rajtam kívűl. Tulajdonképpen két fontosabb történet van, de csak sorjában.

1. story: 

Mint minden 16 éves lánynak általában a fiúkkal vannak problémái. Hát igen én is ilyenekkel küzdök. Szóval még tavaly télen elkezdtem beszélgetni egy sráccal, akivel már régebbről ismertük egymást, de valahogy megszakadt a kapcsolat, pedig itt lakik tőlünk nem messze. Szóval már pár napja beszélgettünk, amikor azt mondta, hogy én már azóta tetszem neki mióta megismerkedtünk. Aztán találkoztunk és kiderült, hogy van barátnője. Megkérdeztem tőle és azt mondta, hogy már szakítottak( én naív elhittem-.-). Szóval miután ezt letisztáztuk úgy viselkedtünk, mintha járnánk, de nem volt hivatalos. Aztán egyszer csak nem írt rám. Vártam pár napot és azt gondoltam csak egy fellángolás volt. Aztán rá két v három hétre már nem emlékszem pontosan, de rám írt, h összejött egy csajjal, de rájött, h engem szeret. Mondom, akkor minek jöttél össze vele, ha engem szeretsz. Erre csak azt mondta, h nem tudta, de miután összejött a csajjal rájött. Mondom grat. De adtam neki még egy esélyt: megint elkezdtünk msn-ezni, meg találkozgatni, de még mindig nem nyögte ki, h járjunk már v vmi én meg nem vagyok az a kezdeményező típus, úgy, h hagytam. Ez így ment egy hónapig. Aztán megint eltűnt én meg rá egy hónapra összejöttem egy sráccal, mert úgy gondoltam, h nem érdemes rá várni. Aztán találkoztam vele(közben még együtt voltam a másik sráccal) és ő azt mondta, h még mindig szeret, meg, h kellek neki stb.(részeg volt...). Szóval a lényeg, h ma megint beszéltünk és fogalmam sincs, h mit csináljak. Most szakított egy másik bnőjével. Kezdtem megsajnálni, amikor mondta, h sajnálja meg stb. Hozzávágtam, h nem egy esélyt játszott már el nálam és, h kettőnknek ez úgyse menne, meg ilyenek. Lényeg a lényeg, h elgondolkoztam rajta, h mi lenne, ha adnék neki egy esélyt? Vajon az lenne életem legjobb v legrosszabb döntése? Mstr már könnyebb lenne belekzdeni egy új kapcsolatba. (lsd. 2.story) A srác legyen Alex, h jövőben könnyebb legyen eligazdoni.

2.story:

Hát ez rövidebbenek ígérzik. Szóval van egy srác(Brandon), akivel 7.-ben egy osztályba kerültem(most 10.-es vagyok...) és azóta tetszik, sőt 2 éve már bele vagyok esve. Tulajdonképpen csak Alex mellett tudtam volna elfelejteni Brandont. Legalábbis, amikor Alexxel voltam, akkor sose jutott eszembe(na, jó néha...de ez természetes). Pénteken elmentünk páran szórakozni és én elkedztem inni, h legyen bátorságom beszélni vele. Végül ketten maradtunk és azt mondta nem tetszem neki. Megkérdeztem, h ezt nem-e a legjobb barátja miatt mondja(háttér story: bejövök a legjobb haverjának(Greg)) és azt mondta, h nem.  :(:(:( És én összetörtem.


Ebből lett az, h én már harmadik napja itthon ülök betegen. Mert kimentem egy trikóba a hidegbe sírni. És még ittam párat(=> ami nálam azt jelenti, h : lelki összeomlás+pia= földön csúszás)

U.I.: Fogalmam sincs, h hányan fogjátok ezt elolvasni, de tanuljatok a hibámból: sose igyátok le magatokat egy pasi miatt. Nem éri meg. Mert olyan állapotomba látott az srác, aki bejön nekem. Próbáljátok máshogy kiadni magatokból a szomorúságot. Tudom, h ezt én mondom, de biztos találtok más kiutat. Pl.: zene hallgatás és pár nap bőgés.


"Az élet sokkal értékesebb és érdekesebb, ha fennáll a valószínűsége, hogy elveszítjük. Míg fiatalok, erősek és egészségesek vagyunk, és előttünk az élet, nem is értékeljük igazán."

Mai dalom: Nickelback: This afternoon



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 11
Heti: 15
Havi: 15
Össz.: 8 249

Látogatottság növelés
Oldal: 2011.01.26 Szerda
My Diary - © 2008 - 2024 - tiaaaa.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »