My Diary

Az élet padlóra küldhet, de rajtad kívül más nem döntheti el, hogy felállsz-e.

Hali!

Mostanában azért nem írok olyan gyakran, mert semmi kedvem géphez ülni. Sokszor, amikor hazajövök rögtön lefekszem aludni. Nem tudom miért, de mostanában nagyon fáradt vagyok.

Csütörtökön voltunk fellépni egyik csopottársam kampányán egész jól sikerült. De végül nem az ő osztálya nyert, hanem volt csoporttársam osztálya. Ez tipikus olyan, hogy egyik szeme sír a másik nevetxd. nem láttam, de tegnap kiderült, hogy az egyik srác, aki tetszik nekem, megnézte a táncunkat. Aminek örültem. tegnap vele jöttem haza, mert itt lakik tőlünk nem messze. Az este nagyon sokat beszélgettünk tök semmiségekről. Meg csütörtökön voltak pk-sok a suliba. És az egyik srác nagyon ebjön. Örömmel nyugtázom magam, hogy már nem érdekel annyira az a srác, akibe bele voltam esve. De még mindig nem tud teljesen hidegen hagyni. Ami természetes hisz nagyon sokáig oda voltam érte. Nekik tegnap solt a sulijukba a bál:D nekün csak márciusba lesz és már megvan a ruhám, amibe első látásra beleszerettem.

Tudjátok néha visszagondolok a régi szép időkre és bármennyi csalódás ért az utóbbi pár évbe az osztály miatt nagy részt, rá kell jönnöm, hogy életem legjobb napja volt az , amikor bekerültem a mostani osztályomba. A sok csalóddás, ami ért, azok tettek azzá az emberré, aki ma vagyok. Nem vagyok tökéletes, de tudom, hogy a legjobbat hozta ki belőlem az utóbbi pár év.

U.I.: Nem lehetsz mindig boldog, bármennyire is szeretnéd. Kellenek a csalódások, hisszen ettől leszel erősebb és legközelebb már tudsz ellene tenni, hogy ne csalódj.

Ez a világ tágas hely, és neked fontos szereped van benne. Azt hiszed, mindenki boldog azzal az élettel, ami jutott neki? Azt hiszed, hogy mindenkinek hatalmában áll megválasztani a sorsát? Bocs, szivi, de ez nem így működik. Próbálod magad mellett tartani a szeretteidet, és megvívni a megnyerhető csatákat, és ez a lényeg.

Mai dalom: Hannah Montana - Nobody'a perfect




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 11
Heti: 13
Havi: 13
Össz.: 8 247

Látogatottság növelés
Oldal: 2011.02.12. Szombat
My Diary - © 2008 - 2024 - tiaaaa.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »